gratin2 (gratineerde vis en gratineerde krieltjes)

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng in een kom de zalmblokjes met de room en bosui.
  • 2 Schenk in een overnschaal. Bestrooi de pangasiusfilet met peper en zout en leg ze in de room. Verdeel de krieltjes over de vis en strooi eerst peterselie en vervolgens de kaas en naar smaak peper over de krieltjes.
  • 3 Zet de schaal op het rooster in het midden van de oven (ong. 200 gr) en laat 20 min. gaar en lichtbruim worden.
  • 4 Lekker met sugar snaps of spreziebonen, opgebakken in kruidenboter.
  • 5 Mijn kinderen zijn er dol op!

gratin2 (gratineerde vis en gratineerde krieltjes) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-knolselderijgratin
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept