Luikse salade

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappels beetgaar in zout water. Giet af en snij in hapklare stukken. Kook de groene boontjes beetgaar (zo'n 4 à 5 minuten) in zout water en giet af. Spoel meteen onder koud water. Fruit de sjalotten glazig in wat Solo Vloeibaar. Voeg de ham toe en bak lichtbruin. Voeg dan de stukken aardappel toe en bak ze eveneens tot er een korstje opzit. Voeg de groene boontjes toe en laat even meebakken. Breng op smaak met peper en zout. Overgiet met de azijn en laat deze volledig wegkoken. Laat koud worden en smullen maar.

Luikse salade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vegetarische pensen met appels, noten en Luikse siroop
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept