- schil de aardappels, spoel ze af en snijd ze in flinke stukken, kook de aardappelen ca 20 min in water met zout"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- snijd de schnitzels in reepjes, pel de uien, snijd ze in ringen en bestuif ze met bloem"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- verhit 1-2 el olie in een grote pan, braad het vlees per portie aan, breng het vlees op smaak met zout en peper en neem het uit de pan"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- verhit 2 el olie in het braadvet, bak de uien goudbruin, neem 1/4 van de ui uit de pan"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- voeg het vlees en de provençaalse kruiden toe aan de overige uien"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- voeg 375 ml water en de slagroom toe, breng het geheel aan de kook en laat het ca 5 min zachtjes doorkoken"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- verhit de boter en de melk, giet de aardappelen af en pureer ze, roer de melk (met de boter) erdoorheen"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- breng de puree op smaak met zout, peper en nootmuskaat"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- roer de mosterd door de saus, breng de saus op smaak met zout en peper"},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- hak de peterselie fijn, garneer het geheel met de achtergehouden uiringen en de peterselie"},{"@type":"HowToStep","text":"11. Serveer met broccoli."}],"recipeYield":"4 "}