Aardappelsalade met knolselder

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en kook ze gaar. Giet af en snij de warme aardappelen in kleine blokjes. Overgiet de nog warme aardappelen met de witte wijn.
  • 2 Schil de knolselder en versnij in kleine blokjes. Doe de selder in een pot, overgiet met water en wat witte alcoholazijn. Voeg zout toe. Breng aan de kook en laat 10 minuten zacht koken.
  • 3 Giet de knolselder af en spoel de blokjes onder de koudwaterkraan. Laat goed uitlekken.
  • 4 Meng de aardappelblokjes en de knolselder voorzichtig.
  • 5 Maak de vinaigrette. Meng de mosterd, de mierikswortelpasta en citroensap met een garde. Giet er de room light room bij en meng opnieuw. Kruid met peper en zout.
  • 6 Doe de vinaigrette bij de groenten en meng opnieuw voorzichtig.
  • 7 Werk af met fijngehakte lente-ui (met groen) en peterselie.

Aardappelsalade met knolselder is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Wintergroenten met tomme en ham
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Nems uit de tuin
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groentechips
Snack
Bekijk recept
Entrecote met knolselder, koolrollade en aioli
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Aardappelsalade met haring
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met gedroogde tomaat
15 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept