Gevulde aardappelen

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappelen, ongeschild en in de lengte doormidden gesneden, koken in gezouten water tot bijna gaar.
  • 2 Afgieten en uithollen.
  • 3 Uitholsel pletten en goed mengen met zure room, peper, beetje zout (al in zout gekookt), nootmuskaat, peterselie, fijngesneden lenteuitjes en gekookte fijngesneden hesp of gerookte spekblokjes.
  • 4 Aardappelen terug vullen met mengsel.
  • 5 Ofwel in koelkast plaatsen en achteraf in oven opwarmen en grillen.
  • 6 Ofwel onmiddellijk onder grill plaatsen.

Gevulde aardappelen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept