Gepofte aardappels met scampi en avocado

4
80 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - de oven voorverwarmen op 200°C. de aardappels wassen, drogen en met zout bestrooien. apart in ingevette folie verpakken. in de oven ongeveer 1 uur gaar laten worden.
  • 2
    - de ui en de look schoonmaken en fijnsnijden. de kruiden wassen, droogdeppen en fijnsnijden. de zalm op één plakje na in stukjes snijden. het plakje voor de garnering in 2 cm brede reepjes snijden. de citroen uitpersen.
  • 3
    - het citroensap met de yoghurt en de creme fraiche vermengen. de ui en knoflook, de kruiden en de stukjes zalm erdoor mengen. op smaak brengen met pezo.
  • 4
    - de avocado schillen, halveren, de pit eruit halen en het vruchtvlees in blokjes snijden. de aardappels uit het folie halen, insnijden en openbreken. de saus over de aardappels schenken en het geheel garneren met avocadoblokjes, zalmreepjes, scampi's en dille.

Gepofte aardappels met scampi en avocado is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept