Zoek
Rösti met spiegelei
4
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
700 gr aardappelen
2 uien (in halve ringen)
3 el olijfolie
100 gr geraspte cheddar
4 eieren
2 el solo vloeibaar
1 schaaltje tuinkers, gehakt
2 el fijngehakte peterselie
fijngesnipperde bieslook
peper&zout (pezo)
Bereiding
1
Schil de aardappelen, spoel onder koud water, dep droog en rasp ze grof.
2
Meng aardappelen en uien onder mekaar en bak in 3 el olijfolie, roer regelmatig om.
3
Doe ze in een kom, kruid met pezo, doe er vervolgens de cheddar, de tuinkers en peterselie bij, meng goed.
4
Verdeel het mengsel in 4 porties, vorm er dikke pannenkoeken van en bak ze 3 minuten aan elke kant in een antikleefpan.
5
Bak ondertussen de eieren in de hete solo, kruid met pezo.
6
Schik de rösti op 4 warme borden, leg op iedere rösti een spiegelei en bestrooi met bieslook.
Rösti met spiegelei is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Spiegelei met parmaham
Lunchgerecht
Bekijk recept
Tartaartje met witte bonen in tomatensaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle bami
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spiegelei met groene aspergepunten
Lunchgerecht
Bekijk recept