Taco’s met rucola, spinazie en witte kool

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui fijn en stoof ze aan in wat Solo, voeg het kippengehakt en de kruiden toe en bak alles mooi aan. Voeg er de chilisaus aan toe en breng op smaak met peper en zout. ??
  • 2 Mix de avocado’s met het limoensap, olijfolie, look en de yoghurt. Breng op smaak met peper en zout. ??
  • 3 Meng de rucola, de fijngesneden spinazie en de witte kool met een weinig olijfolie, peper en zout.
  • 4 Bereid de taco’s voor zoals aangegeven op de verpakking. Verdeel het kippengehakt over de taco’s en schik er de gemengde sla over. Serveer met de avocadosaus.

Taco’s met rucola, spinazie en witte kool is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wraps caramba
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tacos met reepjes gerookte zalm
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Curry van tilapia met tomaten, koriander en limoen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pistolerowraps
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept