Pikante aardappeltaartjes met koriander

6
60 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ontpit de pepers en snij ze fijn. Breek het ei in een kom en meng er de pepers, de geperste look en de gember door. Voeg het limoensap en de zeste erbij en meng alles goed door elkaar. Roer in een andere kom de puree, de sjalotjes en de koriander dooreen. Giet het eimengsel erbij en roer nogmaals om. Bedek een bakplaat met plasticfolie. Schep wat puree op een lepel en druk het met natte handen tot een taartje. Leg ze op de plasticfolie en zet de bakplaat minstens 30 min in de koelkast. Verhit wat olijfolie op matig vuur. Bak de taartjes 5 min aan elke zijde goudbruin. Dien ze heet op.

Pikante aardappeltaartjes met koriander is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept
Huevos a la flamenca
Lunchgerecht
Bekijk recept