Mexicaanse ovenschotel

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen beetgaar. Snij de paprika's in fijne reepjes en de ui in ringen. Wok
  • 2 de ui en geperste look in olijfolie en voeg de paprikareepjes toe. Kruid naar smaak met paprikapoeder, peper en zout. Giet de room in een ovenschotel en leg er een laagje tortillachips in. Snij de aardappelen in schijfjes en bedek er de chips mee. Lepel er de gewokte paprika's op. Bestrooi met een laag emmental en plaats de schotel in een voorverwarmde oven op 200°C tot er zich een goudbruine korst vormt. Serveer met sla.

Mexicaanse ovenschotel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept