Griekse olijvenstamppot met merguez

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de geschilde aardappelen gaar in lichtgezouten water met de sjalotten en de look. Giet ze af en prak alles fijn. Meng de olijfolie, de geitenkaas, de olijven, de peterselie, de zeste en het citroensap erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Bak de worstjes bruin en serveer ze bij de stamppot.

Griekse olijvenstamppot met merguez is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kefta’s snel gemaakt
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde merguez met pestogroenten
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Briouats van merguez en tomatensalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pizza met merguez en rode bonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Vistandoori met wokgroente
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept