Meditteraanse aardappelsalade met chipolata

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de ongeschilde aardappelen gaar. Bak de worstjes in wat olijfolie. Voeg er de satékruiden, de rozemarijn en de versnipperde ui bij. Snij de zongedroogde tomaten en de verse tomaten in stukken. Leg ze bij de worstjes en de ui in de pan en laat ze 10 min meesudderen op matig vuur. Voeg er de aardappelen bij en kruid met peper en zout.

Meditteraanse aardappelsalade met chipolata is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chipolata's op de barbecue met een compote van paprika
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel witte bonen in tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chipolata’s gebakken met rozemarijn en paprika’s
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerstoof met ratatouille en chipolata
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Meditteraanse Avocado
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept