Roast Potatoes

4
120 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de aardappelen. Snij ze in de lengte in frieten volgens formaat. Kook ze 10 min en giet ze af. De frieten moeten gaar zijn zonder in stukken te vallen. Bestrooi ze aan alle kanten met de volkorenbloem. Schik ze in een laag mooi tegen elkaar op een ovenschaal. Giet er olijfolie over tot I cm hoog. Laat De frieten minstens 90 min braden en draai ze om de 20 min om. Bestrooi met zout en dien op.

Roast Potatoes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalkoenfricandeau met saucijsjes-tijmvulling
1u15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebraden kerstkip met noten-vruchtenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smashed potatoes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curryvis met spicy potatoes
30 min-
Bekijk recept

Gerookte tofu met naan en muhammara
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalkoenfricandeau met saucijsjes-tijmvulling
1u15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerstamppot van spinazie en rode ui
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noedelsoep met paksoi
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept