visstoofpotje met mosselen ensalie

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De wortelen met een dunschiller mooi rond schillen. De courgette in blokjes snijden.
  • 2 De asperges schoonmaken. Deze groenten beetgaar koken in 1l. lichtjes gezouten water en warm houden.
  • 3 De ui, selder en prei fijnsnijden en aanstoven in solo. De mosselen toevoegen met 1/2 l. Water, de witte wijn, laurier en tijm. Kruiden met peper. De mosselen open laten koken, uithalen en warm houden. Het mosselsap zeven, de vismoten erin gaar pocheren, uithalen en warm houden.
  • 4 De room opkloppen met de eigelen en het miosselsap hiermee binden tot sausdikte zonder dat de vloeistof kookt.
  • 5 De vismoten, mosselen en groentjes in een diep bord schikken. De salieblaadjes erover strooien, het gebonden mosselsap erover napperen en eventueel garneren met kervelpluksel en aspergescheutjes

visstoofpotje met mosselen ensalie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Visstoofpotje met rijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visstoofpotje met venkel en aardappelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romig visstoofpotje
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visstoofpotje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept