marokkaanse aardappelsalade

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 schil de aardappelen, snij ze in fijne plakjes. Kook ze 5 minuten in gezouten water met de saffraan. Giet ze af en laat ze opdrogen op het vuur.
  • 2 Snij de uien en de pepertjes zonder de draadjes in fijne ringen. Hak de knoflook. Fruit de uiringen glazig in olijfolie. Doe er de pepertjes en de knoflooksnippers bij. Roerbak een paar minuten.
  • 3 Doe er aardappelschijfjes bij. Laat ze goudbruin bakken. Kruid met cayennepeper en zout. Werk af met gehakte koriander en/of peterselie.
  • 4 Serveer warm of lauw.

marokkaanse aardappelsalade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Aardappelsalade met haring
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met gedroogde tomaat
15 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept