Blini's van aardappelen

10
75 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de bintjes in de schil, pel ze en pureer ze zeer fijn. Roer er de bloem, de eieren, de eiwitten en een snuifje zout door. Werk verder af met de zure room. Laat het beslag 30 min rusten op kamertemperatuur. Bak kleine porties goudbruin in olijfolie tot kleine pannenkoekjes en laat ze afkoelen. Serveer de blini’s als feestelijk hapje met een garnituur naar keuze: gerookte zalm, kaviaar, zure room, plakjes heilbot
  • 2 jacobsvruchten, koriander, dille...

Blini's van aardappelen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalmtorentje
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Slavelouté met kervel en belegde blini’s
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelblini met gerookte zalm
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Blini’s met geitenkaas en basilicum
10 min Voorgerecht
Bekijk recept