Aardappel- uiensoep

2
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de aardappelen in kleine stukjes. Snipper de uien fruit ze 1 min in de boter. Laat de aardappelen even meebakken onder deksel. Smoor ze in 10 min heel zacht zonder kleuren. Voeg bouillon toe en breng aan de kook. Zet het vuur laag en laat de aardappelen 10 min sudderen. Voeg de fijngesnipperde peterselie toe en mix de soep. Roer de room erdoor en warm de soep opnieuw. Kruid naar smaak met peper en zout. Serveer de soep heet.

Aardappel- uiensoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse uiensoep met tostirepen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasbrood met uiensoep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Uiensoep met tofu
40 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept