rostis met kaas en ui

4
40 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de aardappels met schil in een ketel met kokend water en kook ze in 10 minuten halfgaar. Giet af en laat afkoelen. Schil de aardappels en rasp ze niet al te fijn boven een grote kom. Voeg de ui, de kaas en de peterselie toe en meng. Kruid met peper en zout. Verdeel het mengsel in 4 porties en maak er platte aardappelkoekjes van.
  • 2 Verhit de olijfolie en de boter in een pan en bak de koekjes gedurende 1 minuut op hoog vuur. Draai het vuur laag en bak nog 5 minuten aan de andere kant. Dien op met enkele uiringen en de kwartjes tomaat.

rostis met kaas en ui is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Mini Rosti Met Zalm
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zoete Aardappel Rosti Met Geitenkaas
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept