Zoek
amandelkroketten
4
45 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 GR bloemige aardappels
50 GR boter
3 eierdooiers
peper en zout
2 eieren voor het paneermeel
100 GR bloem voor het paneermeel
150 GR amandelschilfers en gemalen amandelen
Bereiding
1
Kook de aardappels gaar en vermeng met boter en de eigelen. Breng op smaak met peper en zout en plet tot puree. Laat even afkoelen.
2
Rol balletjes van de puree, haal ze door de bloem, vervolgens door de losgeklopte eieren en ten slotte door de amandelmix.
3
Frituur 2 à 4 minuten tot de kroketjes goudbruin zijn.
amandelkroketten is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kip met witloof
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met witloof
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept