Makkelijke visgratin

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Gebruik voor deze gratin een ovenschaal die net iets groter is groter is dan de visfilets, zodat ze er mooi heel uitkomen.
  • 2 Verwarm de oven voor.
  • 3 Snij de geschilde aardappels in schijfjes en kook ze bijna gaar.
  • 4 Leg de visfilets in een diepe ovenschaal. Ze mogen gerust bovenop elkaar liggen.
  • 5 Verdeel twee derden van de gratinsaus over de vis.
  • 6 Leg de aardappelschijfjes in de saus zoals dakpannen over elkaar gelegd worden. Zo sluiten ze de vis helemaal af.
  • 7 Verdeel de rest van de saus over de schaal en bestrooi met de gratinkaas.
  • 8 Zet een halfuur in de oven.
  • 9 (Oorspronkelijk recept: Flair)

Makkelijke visgratin is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Visgratin met pangasiusfilet onder bleekselderij en kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Makkelijke visgratin
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fish pie - visgratin
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Florentijnse Visgratin
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Zelf oliebollen maken
60 min-
Bekijk recept
Groenteterrine
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Makkelijke barbecueforel
30 min-
Bekijk recept
Wokschotel met knoflookgamba’s en makkelijke atjar
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept