Aardappelpuree met lente-ui en mascarpone

4
40 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen in de schil in een bodempje water met zout in 25 minuten gaar. Verwarm de melk op een zacht vuurtje. Laat de boter in de melk smelten. Voeg de mosterd toe en roer goed door. Giet de aardappelen af, laat eventjes afkoelen en trek de schil eraf. Plet de aardappelen met een vork, voeg al roerend de melk toe. Roer de lente-ui erdoor en breng op smaak met peper en zout.

Aardappelpuree met lente-ui en mascarpone is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappeltaart met kardemomsiroop
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept