Rosemary Mash

6
45 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en snij ze in stukken. Kook ze beetgaar in gezouten water en giet ze af. Stort ze terug in de pan en laat ze op laag vuur al opschuddend even uitdampen. Kook de melk met de rozemarijn. Kruid met peper en zout. Vet 6 ovenschaaltjes in. Pureer de aardappelen met de warme melk. Hou een handvol kaas apart en roer de rest door de puree. Kruid met peper en zout. Strooi de rest van de kaas over de schaaltjes. Gratineer de puree tot een goudbruin korstje.

Rosemary Mash is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bangers & mash
30 min-
Bekijk recept
Varkensworst Met Aardappelpuree
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Cheesy Potato Skins With Sun-Dried Tomatoes
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Feta Dip
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Wijnham met druivenchutney
40 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Diner Met Een Italiaans Accent.
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Roasted Garlic-herbed Vegetables
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
bloemkool quiche
0 min Hoofdgerecht
Bekijk recept