Zoek
Gevuld witloof met gehakt en feta
4
60 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
8 stukken Witloof
500 g gehakt
8 sneetjes gerookt spek
1 ei
paneermeel
400 g fetakaas
peper en zout
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 150°C.
2
Meng het gehakt met het eitje, het paneermeel, en de verkruimelde fetakaas.
3
Snijd het witloof in de lengte door, haal het hart eruit.
4
Vul het witloof met het gehakt, rol er een sneetje spek rond, en prik vast met een coctailprikker.
5
Leg alles in een ovenschotel, en bak gedurende 45 minuten.
6
Serveren met aardappelpuree (met yoghurt ipv melk en boter).
7
De rest van het gehakt bak je in een grote koek, lekker op de boterham.
Gevuld witloof met gehakt en feta is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde-paprikasalade met feta en munt
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas gevuld met geitenkaas
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minipaprika's gevuld met couscous
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept