Hete bliksem

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen, snij ze in stukken. Schil de appels, verwijder het klokhuis, snij ze in partjes. Pel de ui, snij hem in fijne ringen.
  • 2 Fruit de uiringen glazig in de solo, laat ze een beetje kleuren. Blus met 2 dl water. Doe er de appels en de aardappelen bij. Kruid met pezo.
  • 3 Dek af en laat 40 minuten zacht stoven. Voeg er eventueel tussendoor nog wat water aan toe. Pureer grof met de stamper. Kruid bij met peper en laat nog heel goed doorwarmen (want hete bliksem moet heet zijn, in alle betekenissen).
  • 4 Serveer met gebakken bloedworst.

Hete bliksem is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Eendenborst met warme appelstroop op hete bliksem
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelstamppot (hete bliksem)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Donder en hete bliksem
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes met hete bliksem
2u15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Eendenborst met warme appelstroop op hete bliksem
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelstamppot (hete bliksem)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept