ardappelhapje met paterskaas

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De aardappelen wassen, maar niet schillen. Doorprikken met een vork en in een ovenplaat schikken op een laagje zout, zodat ze niet kantelen. In een hete oven laten gaar worden gedurende ongeveer 25 minuten.
  • 2 Een deksel van elke aardappel snijden. De kern uithollen met een theelepeltje. De holte opvullen met in blokjes gesneden paterskaas. Bovenop een plakje kaas leggen als deksel.
  • 3 De aardappelen in een warme oven zetten tot de kaas gesmolten is.
  • 4 Ondertussen de tomaat pellen en ontpitten. Het tomatenvlees in blokjes snijden en kort aanstoven in boter. Kruiden met peper en wat zout.
  • 5 De aardappelen uit de oven halen. De gesmolten kaas versieren met een toefje tomaat en een fris takje dille.
  • 6 Opdienen op een klein bordje met een theelepeltje.

ardappelhapje met paterskaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmrolletje Met Paterskaas
20-30 min -
Bekijk recept
Kaasdessert - Vet maaltijd fase 1
Bekijk recept