gevulde aardappelschijven met salami

2
40 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappels, snijd ze in stukken en kook voor ongeveer 15 minuten totdat ze zacht zijn.
  • 2 Haal de pan van het vuur en giet de aardappels af. Voeg de boter en melk toe en stamp de aardappels tot puree.
  • 3 Snij de bleekselderij, ui, knoflook en salami in stukken en stop ze in de keukenmachine. Maal heel fijn.
  • 4 Schep de puree door het uimengsel en voeg de bloem, het ei, zout en peper, chilipoeder en het paprikapoeder toe.
  • 5 Verhit de zonnebloemolie in een pan met dikke bodem (de olie moet ongeveer 2 cm hoog staan) totdat hij begint te roken. Schep met een lepel het beslag in de pan. Bak er niet teveel tegelijk, dan koelt de olie te erg af. Draai de schijfjes na 1 – 2 minuten om.
  • 6 Laat de schijfjesjes uitlekken op keukenpapier. serveer ze warm

gevulde aardappelschijven met salami is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met salami, cherrytomaatjes en spinazie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfstige farfalle met salami en kikkererwten
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept