aardappelpuree met bleekselder en kaassaus

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 kook de eieren hard , snijd de selder in kleine blokjes en kook deze gaar in groentebouillon
  • 2 maak aardappelpuree voor 4 personen , maak een kaassaus met de helft melk en de helft van de groentebouillon waar je de selder in gekookt hebt , deze nog afkruiden naar smaak , GEEN muskaatnoot gebruiken , doe de puree in een ovenschaal , daar boven op de gekookte eieren in schijfjes leggen dan de selder en daarover de kaasaus nog wat gemalen kaas erover strooien en ongeveer 15 minuten in de oven op 200 graden

aardappelpuree met bleekselder en kaassaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept