- Gebruik puree van echte aardappelen."},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Snijd champignons en spekblokjes in gelijkmatige stukken en bak ze aan in een beetje vetstof."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Voeg de champignons en spekjes bij de puree."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Laat de puree afkoelen."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Draai balletjes en paneer de kroketjes: eerst in bloem wentelen, afdeppen , in eigeel met een beetje water dompelen en omhullen met paneermeel."},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Laat ongeveer een uur in de koelkast rusten."},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Frituren in olie op 180 graden gedurende 5 minuten.Puntjes:"},{"@type":"HowToStep","text":"8. Echte puree gebruiken"},{"@type":"HowToStep","text":"9. Verse, mooi versneden champignons"},{"@type":"HowToStep","text":"10. Bloem alvorens te paneren"}],"recipeYield":"4 "}