Gevulde bintjes met zalmeitjes en grijze garnalen

4
70 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 160°C.
  • 2 Boen de bintjes goed schoon, wikkel ze elk in aluminiumpapier en laat ze 45 minuten garen in de oven.
  • 3 Laat ze goed afkoelen en snij ze in de lengte in tweeën. Hol ze met behulp van een lepeltje uit. Doe het aardappelkruim in een kom en meng met 2 eetlepels Solo
  • 4 Light, olijfolie, peper, zout en melk.
  • 5 Meng, in een andere kom, de zure room met het citroensap, de gesnipperde bieslook en peper en zout.
  • 6 Pel en snipper de sjalotten. Fruit ze in een pan met 1 eetlepel Solo Light kort aan. Voeg dan de witte wijn toe en laat die tot de helft inkoken. Klop hier vervolgens de
  • 7 ijskoude Solo in klontjes door. Blijf goed omroeren.
  • 8 Voeg de garnalen toe aan de aardappelvulling, en vul de uitgeholde bintjes hier opnieuw mee. Schep daarover de zure room en zalmeitjes, en werk af met de sjalotsaus.

Gevulde bintjes met zalmeitjes en grijze garnalen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept