Gevulde Aardappelen

2
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappelen schillen en in de lengte in 2 snijden. Iedere helft van de aardappel uithollen. In iedere halve aardappel een klontje boter leggen. Ajuin stoven in beetje boter. Gehakt met ei en paneermeel mengen en bakken samen met de ajuin. Peper en zout toevoegen. Peterselie fijnhakken en onder het gehakt mengen. Aardappelen vullen met dit mengsel en alles 45 min in voorverwarmde oven van 180C° plaatsen.Smakelijk!

Gevulde Aardappelen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept