de echte aardappelpizza

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Eerst de aardappeltjes koken tot ze beetgaar zijn, dus niet dat ze uit elkaar valt.
  • 2 Doe een beetje olijfolie of boter in de pan gooi de gehakt erin. Bak het kruimelig doe daar de ui erin wat paprikapoeder, pizzakruiden en misschien als je van PIKANT houdt, wat pilli.
  • 3 Doe als laatste de knoflook in een knoflookpers, meng het allemaal samen bij de gehakt.
  • 4 Pak een ovenschaal, vet het een beetje in met olijfolie, verwarm deoven op 180 graden.
  • 5 Pak een klein kommetje en doe de geconcentreerde tomatenpuree erin, doe een beetje tomatenketchup erbij, wat water, een beetje pizzakruiden en desnoods wat pilli, en dan mengen.
  • 6 Pak die ovenschotel en doe daar die gekookte aardappelen erin, daarop smeer je die tomatenpuree mengsel.
  • 7 Dan schik je de blokjes tomaten, paprika, en dan die gehakt. Je kunt alles erop gooien wat je maar lekker vind. En als laatste de kaas erop leggen, vergeet niet nog wat pizzakruiden erop te strooien. Doe het in de oven voor 15 minuutjes, wacht tot de kaas gesmolten is. Smakelijk eten:

de echte aardappelpizza is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelpizza met rozemarijn
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpizza (2)
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelpizza Met Zeezout, Knoflookolie En Rozemarijn
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Aardappelpizza
10-20 min -
Bekijk recept

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Manoffee
1 uur-
Bekijk recept