Zoek
tartiflette
6
35 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 reblochonkaas
1 kg aardappelen
500 gr gerookte spekblokjes
1 eetlep olie
4 ui
15 dl droge witte wijn
15 dl lichte room
p&z&look
Bereiding
1
Schil de aardappelen,en kook ze bijna gaar
2
Verhit de olie in de wok en roerbak de spek, haal het spek uit de pan
3
Snij de ui,stoof ze in de pan, dek af en laat 10 min slinken op een zacht vuur
4
Snij de aardappelen in schijfjes
5
Verwarm de oven voor, wrijf de ovenschotel in met look
6
Voeg de aardappel toe aan de uien, overgiet met de witte wijn en men 2 min.
7
Doe er de room en de spekblokjes bij, kruid goed met peper.
8
Giet de helft in de ovenschotel, verdeel er de helft van de reblouchon bij die je in reepjes sneed.
9
Dek af met de rest van de mengeling1
0
Leg de andere , in 2 gesneden helft van de reblouchon met de schil naar boven op de ovenschotel1
1
Laat 20 min bakken in de oven
tartiflette is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Tartiflette
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartiflette (3)
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bruschetta tartiflette
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Toast tartiflette
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Tartiflette
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartiflette (3)
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bruschetta tartiflette
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Toast tartiflette
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept