Marokkaans aardappel-pompoengerecht

6
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de pompoen in blokken van 4 cm. Schil de aardappelen en snijd ze in acht even grote stukken. Kook de pompoen en de aardappelen samen met de tomaten in hun sap en de bouillon.
  • 2 Snijd de abrikozen in stukken. Voeg de kaneel, de gember, de cayennepeper, het citroensap en de honing toe. Dek af en laat 25-30 minuten sudderen. Schep door het aardappelpompoenmengsel en serveer op een schaal.

Marokkaans aardappel-pompoengerecht is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept
Salade van kikkererwten op z’n Marokkaans
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Marokkaans gekruide Lamsfilet, saus met koriander en harissa
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept