pastinaakpuree:

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - schil de aardappelen en was grondig
  • 2
    - zet ze op in zout water en laat gaar koken
  • 3
    - giet af en laat opdrogen
  • 4
    - schil ondertussen de pastinaken en snij in stukjes
  • 5
    - kook in licht gezouten water tot ze gaar zijn
  • 6
    - voeg de aardappelen en pastinaak bij elkaar en plet tot puree
  • 7
    - kruid bij met peper en zout en eventueel wat muskaatnoot
  • 8
    - voeg de room toe en roer tot romige puree

pastinaakpuree: is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pastinaakpuree met tijm
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zachte pastinaakpuree
25 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde kip l'orange met amandelbroccoli
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante zwezerik met pastinaak en paddenstoelenjus
45 min Voorgerecht
Bekijk recept

Pastinaakpuree met tijm
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zachte pastinaakpuree
25 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde kip l'orange met amandelbroccoli
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante zwezerik met pastinaak en paddenstoelenjus
45 min Voorgerecht
Bekijk recept