Aardappel-eikoek

2
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen en snij in schijfjes, snipper de uien, pel de tomaten en snij in schijfjes, klop de eieren los met de room, kruid met thijm, peper en zout, meng de helft van de kaas er onder.Snij de hesp in blokjes.
  • 2 Beboter een ovenschaal, leg een laagje aardappelen, strooi de ui er over, leg de tomaten er op, verdeel de rest van de kaas over de tomaten, doe de hespblokjes erbij en overgiet met het ei mengsel. Zet de schaal 35 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden.
  • 3 Dien op met een groen slaatje.

Aardappel-eikoek is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

GEBAKKEN EI Met ZES ZALIGHEDEN
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept