Aardappelen gevuld met chili con carne

4
90 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de aardappelen en leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier. Bak de aardappelen 1 uur in een hete oven van 210°C.
  • 2 Voor de chili: bak het quorngehakt in de olie met de i en de paprika. Voeg de geperste knoflook toe en vervolgens de kruiden, de tomatenpuree, de bouillon en peper en zout naar smaak. Roer alles door elkaar, zet het deksel op de pot en laat 30 min sudderen op een laag vuur, de saus moet vrij dik zijn.
  • 3 Spoel de bonen af en doe ze in de pot en laat nog 5 min garen zonder deksel op een matig vuur.
  • 4 Maak een inkeping in de aardappel vl ze met de chili en bestrooi met kaas

Aardappelen gevuld met chili con carne is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Carne di maiale alle erbe e insalata al mango (Kruidige varkenshaas met mangosalade)
30 min-
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Sperziebonenchili met gehakt
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept