Ovenschotel met pompoenpuree en gehakt

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de pompoen in niet al te grote stukken, snipper de ui en pers het knoflookteentje. Verhit de olijfolie in een kookpot en laat de ui en knoflookteentje glazig worden, voeg de pompoenstukjes toe en laat sudderen tot ze gaar zijn.
  • 2 Kook ondertussen de aardappelen.
  • 3 Voeg de aardappelen bij de pompoep en pureer, doe er wat melk, thijm, de mosterd en pezo bij.
  • 4 Maak het gehakt op met een ei en paneermeel (goed afkruiden).
  • 5 Neem een ovenschotel. Leg het gehakt onderin en de pompoenpuree er bovenop. Bestrooien met gemalen kaas.
  • 6 25 min laten garen in een voorverwarmde oven van 180°C.

Ovenschotel met pompoenpuree en gehakt is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept