Kroketten

8
60 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen gaar en giet ze heel goed af. Zet ze daarna nog heel even op het vuur, zodat ze goed opdrogen. Wel opletten dat ze niet aanbranden. Als de aardappelen te vochtig blijven, zullen de kroketten barsten.
  • 2 Stamp de aardappelen en meng hieronder de eidooiers, peper, zout en nootmuskaat.
  • 3 Pers de kroketten met een millecroquettes (http://www.millecroquettes.com/) en paneer ze (bloem/ei/paneermeel).
  • 4 Deze hoeveelheid zal ongeveer 60 kroketten opleveren.

Kroketten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mosterdvink met aardappelkroketten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kroketten van grijze garnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kip met witloof op Brabantse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mosterdvink met aardappelkroketten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kroketten van grijze garnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kip met witloof op Brabantse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept