Zoek
FRISSE TONIJNSALADE
4
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 GROTE AARDAPPELEN
1 BLIK TONIJN IN OLIJFOLIE
1 GROTE FIJN GESNEDEN UI
1 GROTE GEPELDE EN FIJNGESNEDEN TOMAAT
1 GROENE GESCHILDE PARIKA IN REEPJES
2 HARD GEKOOKTE EIEREN
1 SOEPLEPEL KAPPERTJES
250ML ZELFGEMAAKTE MAYONNAISE
P/Z
PETERSELIE
2 ZOET/ZURE AUGURKEN FIJNGESNEDEN
Bereiding
1
KOOK DE AARDAPPELEN I/D SCHIL GAAR,KOOK DE EIEREN HARD, LAAT ALLES AFKOELEN EN PEL EN SNIJ IN GROVE STUKKEN.
2
SNIJ UI, PAPRIKA, TOMAAT, AUGURKEN IN KLEINE STUKJES.
3
DOE DIT ALLES IN EEN KOM MET DE UITGELEKTE TONIJN, KAPPERTJES EN ZET APART(HET MOET NIET ECHT KOUD WORDEN)
4
VLUGGE MAYONNAISE:250ML MAISOLIE IN EEN MAATBEKER GIETEN
5
1 HEEL EI ERBIJ
6
1 KOFFIELEPEL MOSTERD
7
P/Z
8
MIXER ERIN EN OP 2 SECONDEN HEB JE EEN SMEUIGE
9
SAUS......NAAR SMAAK CITROENSAP OF EEN WITTE WIJN1
0
AZIJN TOEVOEGEN;1
1
ALLES GOED MENGEN EN MET PETERSELIE AFWERKEN;1
2
SERVEER MET HET BROOD DAT JE HET LEKKERST VINDT !
FRISSE TONIJNSALADE is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Witlofbootje met frisse tonijnsalade
20 min-
Bekijk recept
Taco's met tonijnsalade
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla met romige tonijnsalade
20 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Pofaardappel met sla en tonijndressing
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse garnalencocktail met avocado
20 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min-
Bijgerecht
Bekijk recept