- verwijder de harde kern uit het witloof en snij in stukjes van 2 cm"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- kook de aardappelen 20 min in de schil, pel ze en snij in schijfjes van 0,5cm"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- meng het paneermeel met de geraspte kaas"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- strijk een ovenschotel in met 1 kl boter en leg er de schijfjes aardappel dakpansgewijs in"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- leg de diepgevroren stukken vis naast elkaar op de aardappelen en breng op smaak met peper en zout"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- smelt 3 el boter in een kookpot en bak de stukjes witloof ongeveer 5 min, bestrooi met bloem er roer alles goed onder elkaar."},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- giet er beetje bij beetje de melk bij tot u een licht gebonden,gladde saus krijgt, kruid met nootmuskaat, peper en zout"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- giet de witloofmengeling over de vis en bestrooi met de mengeling van paneermeel en kaas"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- zet de ovenschotel 45 min in een op 180°C voorverwarmde oven"},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- zet de laatste 3 min onder de grill, zo krijg je een mooi bruin korstje"}],"recipeYield":"4 "}