- aardappeltjes in schijfjes snijden"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- paprika's in kleine blokjes snijden"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- champignons in schijfjes "},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- ui in kleine stukjes snijden"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- blok oude kaas in blokjes snijden"},{"@type":"HowToStep","text":"6. * pak een diepe ovenschotel en begin met een laag aardappelen"},{"@type":"HowToStep","text":"7. ° pezo"},{"@type":"HowToStep","text":"8. ° een laagje paprika met een beetje ui"},{"@type":"HowToStep","text":"9. ° gooi de helft van de blokjes oude kaas erop"},{"@type":"HowToStep","text":"10. ° terug een laag aardappeltjes"},{"@type":"HowToStep","text":"11. ° pezo"},{"@type":"HowToStep","text":"12. ° enz............................."},{"@type":"HowToStep","text":"13. als je alles in de ovenschotel hebt geschikt, giet je de room erboven op( ik gebruik telkens 2 a 3 potjes) naargelang de hoeveelheid."},{"@type":"HowToStep","text":"14. gemalen kaas erover strooien"},{"@type":"HowToStep","text":"15. in de oven op 200 gr, als de bovenkant dreigt te verbranden bedek je het met folie"},{"@type":"HowToStep","text":"16. na een uurtje in de aardappelen prikken of de aardappelen gaar zijn"},{"@type":"HowToStep","text":"17. zeer lekker"}],"recipeYield":"4 "}