Stoemp van chinese kool

5
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil, snij en was de aardappelen, kook ze gaar met wat zout
  • 2 Pel en snij de uien, stoof ze aan met wat boter , voeg de spekblokjes toe en overstrooi met lookpoeder (of voeg geperste verse look toe)
  • 3 Snij de chinese kool in repen, was en laat goed uitlekken
  • 4 Laat de chinese kool wat meestoven
  • 5 Maak puree van de aardappelen (melk,boter,notemuscaat)
  • 6 Voeg het koolmengsel bij de puree

Stoemp van chinese kool is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stoemp met broccoli en pijnboompitten
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Klassieke stoemp met prei wortel en boerenbraadworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blinde vinken van skrei en broccolistoemp
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoemp op z’n Brabants
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept