1 Boen de aardappelen schoon onder stromend water. Kook ze 7 minuten in ruim water. Giet ze af en laat ze uitdampen en afkoelen.
2 Snijd de aardappelen in plakken van 1 cm dik. Schep de Solo en zout en peper naar smaak erdoor.
3 Scheur 2 flinke stukken aluminiumfolie af en leg ze op elkaar. Verdeel de aardappelplakken erover. Kneus de knoflookteentjes en ze met de takjes tijm tussen de aardappelplakjes. Vouw de folie goed dicht.
4 Roer een dressing van de zongedroogde tomaten, de bieslook en de mayonaise. Breng op smaak met peper.
5 Leg het aardappelpakketje 30-40 minuten op het rooster boven een gloeiende barbecue en laat de aardappelen gaar worden.
6 Schud de aardappelen in een schaal en verdeel de dressing erover.
Geroosterde nieuwe aardappelen van de BBQ is een recept van Solo Open Kitchen