Geroosterde nieuwe aardappelen van de BBQ

4
50 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boen de aardappelen schoon onder stromend water. Kook ze 7 minuten in ruim water. Giet ze af en laat ze uitdampen en afkoelen.
  • 2 Snijd de aardappelen in plakken van 1 cm dik. Schep de Solo en zout en peper naar smaak erdoor.
  • 3 Scheur 2 flinke stukken aluminiumfolie af en leg ze op elkaar. Verdeel de aardappelplakken erover. Kneus de knoflookteentjes en ze met de takjes tijm tussen de aardappelplakjes. Vouw de folie goed dicht.
  • 4 Roer een dressing van de zongedroogde tomaten, de bieslook en de mayonaise. Breng op smaak met peper.
  • 5 Leg het aardappelpakketje 30-40 minuten op het rooster boven een gloeiende barbecue en laat de aardappelen gaar worden.
  • 6 Schud de aardappelen in een schaal en verdeel de dressing erover.

Geroosterde nieuwe aardappelen van de BBQ is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Quesadillas van de BBQ
35 min - Bijgerecht
Bekijk recept
BBQ aardappelspies
50 min Bijgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept