Zoete aardappelen gevuld met kaas-mosterdmayonaise

4
50 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de ui. Rasp de kaas fijn. Meng de ui met de kaas, de mayonaise en de mosterd. Breng op smaak met peper.
  • 2 Boen de zoete aardappelen schoon onder stromend water en prik ze rondom in met een vork. Verpak elke aardappel stevig in aluminiumfolie en leg ze op het rooster van de gloeiende barbecue of tussen de houtskool en laat ze in 30-40 minuten gaar roosteren.
  • 3 Snijd de gare aardappels in en verdeel de kaasmosterdmayonaise erover. Serveer direct

Zoete aardappelen gevuld met kaas-mosterdmayonaise is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Volkorensandwich met gerookte kip, mosterdmayonaise en spek
15 min
Bekijk recept
Fish & chips
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokant gefrituurde asperges
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwburger met mosterdmayonaise
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept