Kruidige aardappeltjes

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en was ze
  • 2 Snijd ze in vieren of in blokjes
  • 3 Kook ze gedurende 5 minuten , giet af en laat ze drogen
  • 4 Pel de knoflook en snijd elk teentje in vieren
  • 5 Verhit de olie in de pan
  • 6 Bak daarin , voortduren roerend, de aardappelen en knoflook in ca. 8 minuten
  • 7 Was de kruiden en dep ze met keukenpapier droog, verwijder de dikkere stengels en snijd de blaadjes fijn
  • 8 Strooi de helft van de kruiden op de aardappelen. Breng op smaak.
  • 9 Bak de aardappelen in 10-15 min goudbruin. Laat wat vet uitlekken , wrijf de pan schoon met keukenpapier , doe de aardappelen er weer in op een laag vuur1
  • 0 Roer er de overgebleven kruiden en nootmuskaat door

Kruidige aardappeltjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept