Romige ,snelle aardappelsalade.

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Deze aardappelsalade is zo gemaakt en echt een favoriet bij de bbq.Door de aardappelen eerst klein te snijden verkort je de kooktijd waardoor je deze salade nog sneller bij je bbq of buffet presenteert.
  • 2 Kook de aardappelen beetgaar in ca. 15 minuten.
  • 3 Laat ze in een vergiet afkoelen en uitlekken. Meng de mayonaise met de mosterd, de zure room en de azijn.Breng op smaak met zout en peper. Meng de saus door de aardappelen en serveer lauw of laat helemaal koud worden door minimaal 1 uur in de koelkast te zetten.
  • 4 Tip: Uiteraard maak je deze aardappelsalade ook heel makkelijk met een restje gekookte aardappelen van gisteren.
  • 5 Zo ga je verspilling tegen.Eventueel een in ringen gesneden kleine rode ui toevoegen.In de ochtend maken en dan 's avonds koel genieten!Lekker bij de BBQ, of als bijgerecht bij de hoofdmaaltijd of bij een Buffet.

Romige ,snelle aardappelsalade. is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Aardappelsalade met haring
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met gedroogde tomaat
15 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept