Zoek
aardappel op de barbecue
4
15 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 grote aardappelen
1 takje tijmrozemarijn
2 teentje knoflook
1 blad laurier
125 gr gezouten boter
1 el bieslookkervelbasilicumrozemarijn
1 kl citoensap
peper en zout
Bereiding
1
Kook de aardappelen 10min in de schil samen met : tijm-rozemarijn - 1teentje knoflook -1laurierblaadje en laat afkoelen.
2
Pers 1 teentje knoflook boven de boter en roer er bieslook,kervel,basilicum en rozemarijn onder.Breng op smaak met peper zout en citroensap.
3
Maak er een rolletje van doe in folie en bewaar in koelkast tot gebruik.
4
Leg de aardappelen op de bbq .
5
Voor het opdienen open je het aardappelpakketje snij doormidden en leg er plakjes kruidenboter tussen.
6
Smakelijk!
aardappel op de barbecue is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept