Krieltjes op andere wijze

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen in bouillon.Snipper het uitje en de knoflook.
  • 2 Maak een dressing van de olijf olie en witte wijn azijn, voeg de ui en knoflook toe. en evt de peterselie. Maak op smaak met p & z en het chilipoeder naar smaak.
  • 3 Rooster de pijnboompitjes
  • 4 Als de aardappels gaar zijn ( ze moeten wel stevig blijven) Afgieten en laten uitdampen. In een schaal mengen met de dressing en voorzichtig doorscheppen. Bestrooien met de pijnboompitjes
  • 5 meteen serveren. Liefst in een voorverwarmde kom.
  • 6 Heerlijk bij vis.

Krieltjes op andere wijze is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept