Nieuwe oogst aardappelsalade met groene asperges.

8
40 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Nieuwe oogst aardappelen, alleen wassen, niet schillen. Opzetten in kokend water en in 20 minuten gaar koken. Uien schillen en in ringen snijden. Aardappelen afgieten, afspoelen onder koud water en in een vergiet laten drogen. Kleine aardappelen halveren en grotere aardappelen in vieren snijden zodat ze ongeveer van gelijke grootte zijn.
  • 2 Bouillon, Azijn, Uien met wat zout en peper aan de kook brengen. De hete marinade over de aardappelen gieten. 6 eetlepels van de zonnebloemolie erbij schenken en het geheel goed mengen.
  • 3 De asperges wassen, de houtige uiteinden eraf snijden en dan de asperges in grote stukken snijden. 2 eetlepels olie in een grill- of koekenpan verhitten en de asperges daarin vijf minuten om en om bakken. Met zout op smaak brengen.
  • 4 Cherrytomaatjes wassen en halveren. Bieslook wassen, droog schudden en snipperen. De asperges, cherrytomaatjes en bieslook door de salade scheppen.
  • 5 Heerlijk bijgerecht bij de barbecue.

Nieuwe oogst aardappelsalade met groene asperges. is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Salamisandwiches met rode tapenade
5 min
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept