Amandelkroketjes

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen
  • 2 Wanneer ze gaar zijn, het water afgieten
  • 3 Pureer de aardappelen
  • 4 Voeg de boter en de eierdooiers toe aan de gepureerde aardappelen en meng goed
  • 5 Maal de amandelschilfers (fijn, maar nog met stukjes)
  • 6 Voeg 2 eetlepels gemalen amandelschilfers toe en meng goed
  • 7 Maak bolletjes van het mengsel
  • 8 Bereid 3 kommen voor: 1 met eiwit, 1 met chapelure en 1 met gemalen amandelschilfers
  • 9 Rol de bolletjes in het eiwit, daarna in de chapelure en daarna in de amandelschilfers1
  • 0 Bak de kroketjes voorzichtig in de frietpot op lage temperatuur (160°C)1
  • 1 Bak ze daarna kort goedbruin op hogere temperatuur (180°C)

Amandelkroketjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Amandelkroketjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Amandelkroketjes
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Amandelkroketjes
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Parelhoenragout met champagne en amandelkroketjes
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Amandelkroketjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Amandelkroketjes
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Amandelkroketjes
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Parelhoenragout met champagne en amandelkroketjes
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept